Skip to main content
Til toppen

Mel, Polenta og Gjær

Visning
Nyhet
Antiqua Tipo 1 Steinmalt medium 10kg, Molini Bongiovanni

Melet ble lansert i 2008 og er en realisering av Claudios ønske om å formidle det lokale terroiret sammen med maskinell steinmaling. Det er et allsidig og lettbakt mel med mange ulike anvendelsesområder fra brød, pizza, fersk pasta til finbakst i konditorier.

30438
Arancio mel 25kg Tipo 00 Pizzeria Line, Molino Pasini

Høyt gluten og ikke for vanskelig å jobbe med. Gir en sprøere og seigere pizza. W 390/420  P/L 0.50/0.55

30220
Nyhet
Carlotta Tipo 00 Pizza Flour 25kg, Molini Bongiovanni

Carlotta Tipo 00 er perfekt for mellomlange hevetider. Enten 24 timer i kjøl eller 12 timer i romtemperatur. Melet tåler godt hydrering på rundt 60%. Et ideelt mel for klassisk napolitansk pizza.

30435
Nyhet
Core Tipo 1 Pizza Flour 25kg Roma Style, Molini Bongiovanni

Core Tipo 1 er utviklet for romersk pizza pala og pizza in teglia – høy, luftig og sprø med tydelige bobler. Melet inneholder hvetekim og fiber, og tåler høy hydrering (min. 60 %). Med 14 % protein, P/L på 0,60–0,80 og stabilitet på 15 minutter, får du smidig deig som holder seg stabil gjennom hele prosessen.

30436
Durum Frumento 25kg (kilopris), Molino Pasini

Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk, og betyr semi-malt

30270
Nyhet
Elena Tipo 00 Pizza Flour 25kg, Molini Bongiovanni

Dette er det perfekte melet for langtidsheving for å få den optimale luftige og elastiske deigen. Melet har høyt innhold av protein og gluten. Det tåler høy hydrering og kaldheving i opp til 72 timer. Et mel for de som ønsker å ta bakningen til et nytt nivå.

30437
Glutenfree mix Flour 1kg (brød og pizza), Molino Pasini

Glutenfritt mel utviklet med Molino Pasini for bruk til pizza

30200
Il Maestro mel 25kg Tipo 1 Pizzeria Line (kilopris), Molino Pasini

Spesielt egnet for deiger satt i romtemperatur og med høyt væskenivå. W 300-400 P/L 0,55-0,60

30259
Madre Acida - tørket surdeig 1kg, Molino Pasini

En tørket surdeig. Helt super å bruke til brødbakst, og pizza. Blandingsforholdet er 2-3% av melets vekt.

30309
Manitoba Tipo 00 mel 1kg, Molino Pasini

Manitoba har en fremragende heveevne og er godt til langtidsheving, og i brødmaskinen!

30214
Lenker
Min side