Melet ble lansert i 2008 og er en realisering av Claudios ønske om å formidle det lokale terroiret sammen med maskinell steinmaling. Det er et allsidig og lettbakt mel med mange ulike anvendelsesområder fra brød, pizza, fersk pasta til finbakst i konditorier.
Carlotta Tipo 00 er perfekt for mellomlange hevetider. Enten 24 timer i kjøl eller 12 timer i romtemperatur. Melet tåler godt hydrering på rundt 60%. Et ideelt mel for klassisk napolitansk pizza.
Core Tipo 1 er utviklet for romersk pizza pala og pizza in teglia – høy, luftig og sprø med tydelige bobler. Melet inneholder hvetekim og fiber, og tåler høy hydrering (min. 60 %). Med 14 % protein, P/L på 0,60–0,80 og stabilitet på 15 minutter, får du smidig deig som holder seg stabil gjennom hele prosessen.
Dette er det perfekte melet for langtidsheving for å få den optimale luftige og elastiske deigen. Melet har høyt innhold av protein og gluten. Det tåler høy hydrering og kaldheving i opp til 72 timer. Et mel for de som ønsker å ta bakningen til et nytt nivå.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.