Acquerello regnes som verdens beste risottoris. Den er lagret i minst ett år før polering, noe som gjør den mer smakfull og næringsrik. Kjernen forblir fast, samtidig som den absorberer væske jevnt – perfekt for risotto. Den kleber ikke, gir en kremet konsistens uten å bli grøtete, og tåler røring og lang koketid uten å knekke.
Acquerello regnes som verdens beste risottoris. Den er lagret i minst ett år før polering, noe som gjør den mer smakfull og næringsrik. Kjernen forblir fast, samtidig som den absorberer væske jevnt – perfekt for risotto. Den kleber ikke, gir en kremet konsistens uten å bli grøtete, og tåler røring og lang koketid uten å knekke.
Acquerello regnes som verdens beste risottoris. Den er lagret i minst ett år før polering, noe som gjør den mer smakfull og næringsrik. Kjernen forblir fast, samtidig som den absorberer væske jevnt – perfekt for risotto. Den kleber ikke, gir en kremet konsistens uten å bli grøtete, og tåler røring og lang koketid uten å knekke.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.