I skogkanten like ved Sundvollen kokes, blandes, syltes og langtids røykes det produkter du tidligere har måttet ta fly til Austin, for å skaffe.
Her produserer Foodswingers «Ranch Food» inspirert av BBQ kulturen i USA. Vel vitende om at det ikke finnes antydning til snarveier når man vil lage de beste produktene, sørger en gjeng håndplukkede medarbeidere for at flasker, krukker og glass fylles med gode og potente smaker. Når det kokes en barbecue saus eller røykes et kjøttprodukt er alt basert på en fintunet oppskrift. Alt har vært justert og testet fram og tilbake inntil de sjøl og sjefene Angela og Dag er fornøyde.
Utenfor produksjonslokalet finner du et Texas Smokehouse; Norges første vedfyrte røkeri hvor det blant annet produserer ekte bacon, pastrami og varmrøykt skinke etter tradisjonelle metoder og oppskrifter. Australieren Tim, som er selveste Smokehouse-bestyreren, anses av mange å være Norges svar på BBQ-legender som John Mueller, Aaron Franklin og John Markus.