Vi kan med hånden på hjertet ikke huske å ha vært borte i så små borlottibønner. Vakkert marmorerte med tynt skall. Bør bløtlegges i 8-10 timer før koking.
Disse kapersene produsert i Marche er lagt på salt for å optimalisere smaken ved konservering. Dette krever litt ekstra arbeid før de tilsettes den retten du skal lage. Skyll dem godt i dørslag og bløtlegg dem deretter i melk eller vann i en times tid. Tørk godt og kok i vei!
Her har Ortoconserviera gjort et grep som gjør disse til noen av de beste kapersene på lake vi har smakt. Før de legges på glass pasteuriseres knoppene. Dette gjør at de kan legges på en mye mildere lake og fortsatt smaker mye kapers når du tar dem ut av glasset. Smaken av god kapers er tross alt bedre enn smaken av stram eddik lake, eller hva?
Dette er små cruncy artiskokker som imponerer både når det kommer til smak og tekstur. De høstes i mai og juni mens artiskokkene utvikler smak og ikke størrelse.
Dette er super-deluxe utgaven av svenskenes «Bostongurka» - eller kanskje mer presist et produkt som for deg til å glemme alt du har smakt tidligere av agurkmiks!
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.