Vi kan med hånden på hjertet ikke huske å ha vært borte i så små borlottibønner. Vakkert marmorerte med tynt skall. Bør bløtlegges i 8-10 timer før koking.
En god kilde til jern, magnesium og folat, en enkel servering av cannellini bønner gir mer enn 20 prosent av den anbefalte daglige verdier av disse næringsstoffene. De er også en god kilde til protein, noe som gir mer enn 15 gram per servering.
Caponata er klassisk siciliansk grønnsakstuing som serveres både varm og kald. Hovedingrediensen er aubergine som varmebehandles med tomat, løk, kapers, sukker, salt og vineddik. Når konsistensen er slik den ønskes tilsetter Anfosso rikelig med steinfrie taggiasche oliven og olje presset på samme type oliven. En smaksbombe konservert på de karakteristiske Anfosso glassene.
Her har Ortoconserviera gjort et grep som gjør disse til noen av de beste kapersene på lake vi har smakt. Før de legges på glass pasteuriseres knoppene. Dette gjør at de kan legges på en mye mildere lake og fortsatt smaker mye kapers når du tar dem ut av glasset. Smaken av god kapers er tross alt bedre enn smaken av stram eddik lake, eller hva?
Dette er små cruncy artiskokker som imponerer både når det kommer til smak og tekstur. De høstes i mai og juni mens artiskokkene utvikler smak og ikke størrelse.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.