Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Pesto og Tapenade

Visning
Anfosso gavepakn stor 90118 (Monocultivar 750ml, etc.)

Monocultivar 750ml, balsamico, tunfisk, oliven, valnøttkrem, pesto peperoni og artiskokk)

40132
Artichoke cream Anfosso 180g, Anfosso

Artisjokk krem perfekt til tapas, på skiva eller til pizza.

40269
Pasta di Olive (Tapenade) 85g, Anfosso

Bruksområdet: topping til brød, dipp, kan blandes ut med ekstra olivenolje-lunes som saus til fisk osv.

40091
Pasta di Olive (Tapenade) 950g, Anfosso

Bruksområdet: topping til brød, dipp, kan blandes ut med ekstra olivenolje-lunes som saus til fisk osv.

40472
Pesto Fresco alla Genovese Fersk 2kg, Anfosso - kilopris

Fersk Pesto rett fra Liguria!

40525
Pesto Genovese 100g, Portofino

Dette er duften og smaken av Liguria og Portofino i form av en klassisk og autentisk pesto med en grov struktur. Her brukes det selvfølgelig den lokale PDO basilikumen sammen med ekstra virgin olivenolje, Grana Padano, cashew nøtter, pinjenøtter og salt. Perfekt sammen med Trofie pasta eller for å gi en caprese enda mer basilikumsmak.

40584
Pesto Rosso 100g, Portofino

Her spiller soltørket tomat og PDO Basilikum rollen som smaksbærere sammen med blant annet lokal ekstra virgin olivenolje. Nydelig på en bruschetta, som tilbehør til skinker og pølser og selvfølgelig sammen med pasta.

40585
Pesto Rosso 180g, Anfosso

Rød pesto / Pesto rosso. Duften av sommer, sol, Liguria.

40511
Pesto Rosso 85g, Anfosso

Verdens beste pesto rosso. Bruksområdet: i pastasalat, i varm pasta, saus, dipp, på bruchetta osv.

40096
Pesto Rosso 950g, Anfosso

Bruksområdet: i pastasalat, i varm pasta, saus, dipp, på brød osv.

40450
Pesto Tartufato 100g, Portofino

Dette er den «pimpa» utgaven av den klassiske Pesto Genovese. De samme ingrediensene har fått følge av trøffel. Et solklart valg om du ønsker å lage den en enkel lunsj med trøffelpasta fra enten Tartuf Langhe eller Pasta di Aldo.

40586
Pesto alla Genovese 180g, Anfosso

Verdens beste pesto alla Genovese . Bruksområdet: i pastasalat, i varm pasta, på brød som erstatning til smør.

40510
Lenker
Min side