Dette er duften og smaken av Liguria og Portofino i form av en klassisk og autentisk pesto med en grov struktur. Her brukes det selvfølgelig den lokale PDO basilikumen sammen med ekstra virgin olivenolje, Grana Padano, cashew nøtter, pinjenøtter og salt. Perfekt sammen med Trofie pasta eller for å gi en caprese enda mer basilikumsmak.
Her spiller soltørket tomat og PDO Basilikum rollen som smaksbærere sammen med blant annet lokal ekstra virgin olivenolje. Nydelig på en bruschetta, som tilbehør til skinker og pølser og selvfølgelig sammen med pasta.
Dette er den «pimpa» utgaven av den klassiske Pesto Genovese. De samme ingrediensene har fått følge av trøffel. Et solklart valg om du ønsker å lage den en enkel lunsj med trøffelpasta fra enten Tartuf Langhe eller Pasta di Aldo.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.