Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Ferdigretter og annet kjøtt

Vår produsent av ferske tortillaer, Como Mexico, har utviklet noen spennende ferdigretter basert på norsk kjøtt laget på mexikanske oppskrifter.

Vi lagerfører også kjøtt fra Ibericogrisene til Juan Pedro Domecq på frys.

Visning
Barbacoa 300g, Como Mexico

Langtidskokt storefekjøtt med deilig meksikansk krydder produsert av Como Mexcio

32054
Carne Salada (Carpaccio), Edizioni Franchi

Rått kjøtt smaksatt med salt, pepper, einebær, rosmarin, knust hvitløk og laubærblad. Skjæres i tynne skiver og brukes som Carpaccio. Klassisk rett med aner i Trentino, Italia tilbake til det 16 århundre.

20186
Farmhouse Bacon 200g, Craig

Dette baconet er laget på beste amerikansk-vis: Det er ‘Maple Cured’, dvs tørrsaltet med lønne-sukker og krydder, og røkt over lang tid på hickory-flis.

22197
Hot Link Sausage 250g, Craig

Hot Link Sausage fra Grillkongen Craig. En amerikansk BBQ klassiker! Denne pølsen er laget av godt krydret, grovkvernet svinekjøtt og røkt lenge på hickory-flis.

22196
Pepper Bacon 200g, Craig

Pepper Bacons historie er egentlig amerikansk bacon inspirert av Italias måte å lage pancetta på.

22198
Salsicciadeig med chilli og hvitløk, Idsøe

Et produkt laget for pizzeria. Foruten på pizza, så fungerer dette like godt i en pastarett, til kjøttboller eller til en cheese melt.

22165
Salsicciadeig med fennikel og hvitløk, Idsøe

Et produkt laget for pizzeria. Foruten på pizza, så fungerer dette like godt i en pastarett, til kjøttboller eller til en cheese melt.

22156
Secreto - Iberico - frys, Domecq

Slakterens hemmelighet. Secreto.

23042
Lenker
Min side