Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Meieriprodukter

Denne kategorien inneholde våre brunoster da de strengt tatt ikke er ost i ordets rette forstand. Men brunostene til Herland og Undredal er jo fantastisk gode da.

I tillegg tilbyr vi smør og yoghurt fra Mons i Frankrike men disse må forhåndsbestilles. Bestillingsfrist er mandager før kl 12.00 for levering påfølgende uka.

Dessuten tilbyr vi fersklaget yoghurt både på kumelk og geitemelk fra Grindal Ysteri og Stavanger Ysteri. Disse må også forhåndsbestilles.

Nyhet våren 2024 er at vi tilbyr alle meieriproduktene til Jerseymeieriet. Her kommer det egne bestillingslister men noen produkter slik som smør og rømme kan bestilles fra lager.

Visning
Beurre Gros Sel 5kg kurv salt smør (kilopris), Mons

Kvalitets smør du kan få i 3 varianter.

12153
Beurre au sel des Alpes 250g smør (kilopris), Mons

Dette er et smør laget på den samme melken som gir det berømte fjærkreet i Bresse sin karakteristiske smak!

12170
Brun Undredal 1,5kg, Undredal Stølsysteri

I Undredal er det å lage ost uløselig knyttet til bygda sin identitet. Så langt tilbake vi kan spore og fram til i dag har det uten opphold blitt laget ost av egen melk. Brun Undredal er laga av fersk melk fra egne geiter. Den er kokt i ni timer i åpne kar med vedpellets. Brun Undredal smaker godt på brød, knekkebrød, kjeks og vafler, og setter en ekstra spiss på viltsausen. Dette er smaken av Norge!

15116
Bunet (cacao og amaretto dessert) 90g, Tartuflanghe

Bunet er en ikonisk dessert fra Nord-Italia. Glasset er klart til servering, man trenger kun å vende den på en tallerken og deretter pynte den etter ønske med pisket krem, jordbær eller fersken

46030
Nyhet
Buttermilk (Kjernemelk) 0,5 liter, Jerseymeieriet*

Kjernemjelk/Saup er det norske navnet på det som på engelsk blir kallet buttermilk. Det er væsken som blir til overs etter kinning av smør. Smøret er kinna på lavpasteurisert rømme og det gjør at også kjernemelken er lavpasteurisert. Mager og litt syrlig på smak. Veldig god til matlaging/baking. Kan også erstatte yoghurt og kulturmelk i marinering av kjøtt.

15163
Dessertfløte 30% 5dl, Jerseymeieriet

Lavpasteurisert fløte som er tilsatt litt helmelk for å redusere fettprosenten litt. Fløyelsmyk konsistens med rik smak. Passer perfekt til alle typer bær og desserter og kompotter. Kan også piskes.

15150
Ekte seter-geitost (Brunost fra Storliseter)

Geitosten fra Herland Osteprodusent kommer i biter på 1,5 kilo pakket i papir som på gamlemåten. Ostene er vokset for å hindre uttørring. Smaken er rik med tydelige karaktertrekk fra geitemelken. Syrligheten balanseres fint av sødmen som ikke er dominerende slik det kan ha en tendens til hos noen brunoster.

15070
Nyhet
Flan dessert 110g, Mons

Flan oversetter til pudding, noe som kanskje ikke forbindes kvaliteten dette produktet holder! Denne ble presentert på forrige minimesse og vi har stor tro på at denne kan bli en suksess. Spesielt nå med god holdbarhet.

12314
Fløyte 40% 1 liter, Jerseymeieriet

Lavpasteurisert fløte med 40% fettinnhold. Litt feitere enn vanlig fløte. Lett å piske til krem. Har en fyldig og rik smak med god naturlig melkesødme. Gyllengul naturlig farge. Perfekt til kaker og til matlaging.

15159
Fløyte 40% 3dl, Jerseymeieriet

Lavpasteurisert fløte med 40% fettinnhold. Litt feitere enn vanlig fløte. Lett å piske til krem. Har en fyldig og rik smak med god naturlig melkesødme. Gyllengul naturlig farge. Perfekt til kaker og til matlaging.

15149
Heilmelk 6% 1l, Jerseymeieriet

Fersk lavpasteurisert gårdsmelk. Melka er ikke homogenisert så fettet vil legge seg på toppen. Fordeles jevnt og fint ved risting. Melken har et proteininnhold på rundt 4 %, og er rik på kalsium og vitamin-D. Høyt innhold av A-vitaminet karoten gir melken en fin gyllengul farge. Fyldig og rund på smak. Fortreffelig på frokostblandinger, til grøt og matlaging, og selvsagt til drikke.

15143
Helmelk 6% BIB 10 liter, Jerseymeieriet

Fersk lavpasteurisert gårdsmelk. Melka er ikke homogenisert så fettet vil legge seg på toppen. Fordeles jevnt og fint ved risting. Melken har et proteininnhold på rundt 4 %, og er rik på kalsium og vitamin-D. Høyt innhold av A-vitaminet karoten gir melken en fin gyllengul farge. Fyldig og rund på smak. Fortreffelig på frokostblandinger, til grøt og matlaging, og selvsagt til drikke.

15156
Lenker
Min side