Skip to main content
Til toppen

Pasta

Hver eneste Italienske region har sine egne tradisjonelle pastaretter. I Piemonte får du små fylte pastaputer: Ravioli plin og tørket pasta med trøffel, i Emilia. I Emilia Romagna koker de sin ragu i timevis før den vendes med tagliatellen, i Toscana er raguen til pappardellen kokt på villsvin, i Liguria får selvfølgelig rørene med penne en solid dose pesto Genovese. Langs kysten på begge sider av støvelskaftet serverer de sin spagetti med vongole og på Sicilia må du absolutte prøve linguine con frutti di mare. 

Det italienske pastamangfoldet er stort og vi har forsøkt å favne det som best vi kan med kvalitetsprodusenter fra Piemonte, Emilia Romagna, Marche, Abruzzo og Campagna.

Vi jobber med superprodusentene La Pasta i Aldo og Pastificio dei Campi i tillegg til Andalini, Don Antonio og trøffelpasta fra Tartuflanghe. Dere skal kunne finne det meste av formater i vårt lagerførte utvalg men har dere helt spesielle ønsker så er det bare å kontakte oss. Alle produsentene våre lager selvsagt flere format enn vi lagerfører.
 

Visning
Aveno/Riso med egg 250g, Andalini

Andalini Aveno/Riso 250 gr (pastine all´uovo)

30070
Bucatini 500g, Campi

Denne pastaen er tykkere enn spagetti og har et hull tvers igjennom. Perfekt til alle sauser med tomat, grønnsaker og ost.

30331
Nyhet
Bucatini 500g, Gentile

Bucatini stammer fra Lazio-regionen og ligner tykk spaghetti med et hulrom i midten. Den passer perfekt til saftige sauser som amatriciana og putanesca, da den fanger smaken både inni og utenpå. Et must for deg som liker pasta med litt tyggemotstand og masse smak.

30359
Nyhet
Calamaretti 500g, Gentile

Calamaretti har sitt opphav i Sør-Italia og ligner små blekksprutringer, derav navnet. Den korte, brede formen passer godt til fyldige sauser, sjømatretter og ovnsbakte pastagratenger. Perfekt når du vil ha en pastatype som virkelig holder på sausen.

30360
Cannelloni 250g, Casa Rinaldi

Cannelloni Casa Rinaldi pastarør laget med egg. Velegnet for fylling med vegetarsauser eller klassisk ragu

30311
Nyhet
Capellini d’Angelo 500g, Benedetto Cavalieri

Capellini d’Angelo, kjent som englehår, er en ultratynn pasta med røtter i Sentral-Italia. Den delikate strukturen gjør den perfekt til lette sauser, buljong eller smør og urter. En klar vinner dersom du skal servere pasta med smør og løyrom. Benedetto Cavalieri gir den klassiske formen nytt liv med ekte italiensk håndverk.

30397
Nyhet
Casarecce 500g, Gentile

Casarecce kommer fra Sicilia og betyr "hjemmelaget." Et krot format der den slyngete formen er laget for å fange opp saus. Passer perfekt til pesto, tomatbaserte sauser og kremete varianter med grønnsaker eller kjøtt. En allsidig pastafavoritt med ekte italiensk sjel.

30361
Chitarrine con Nero di Seppia (med blekksprutblekk) 250g, Aldo

Sort pasta farget med blekksprutblekk er ikke bare en klassisk raritet, men en velsmakende realitet.

30212
Nyhet
Chitarroni Mais & Ris Glutenfri 250g, Caponi

Chitarroni fra Caponi er en glutenfri pasta laget av mais og ris, med en tykk, firkantet form som minner om spaghetti alla chitarra. Den robuste strukturen passer godt til kjøttsauser, grønnsaksragù eller kremete sauser. Et solid og smakfullt alternativ uten gluten.

30390
Nyhet
Conchiglioni 500g, Gentile

Conchiglioni, store pastaskjell fra Campania-regionen, er laget for å fylles. De passer perfekt til ovnsretter med ricotta, spinat, kjøttsaus eller ostesaus. En festfavoritt når du vil imponere med ekte italiensk komfortmat.

30362
Nyhet
Farfalle 500g, Benedetto Cavalieri

Farfalle betyr "sommerfugler" på italiensk og har sitt opphav i Nord-Italia. Den karakteristiske formen fanger opp saus i midten og passer godt til kremete sauser, pastasalater og grønnsaksretter. En leken og allsidig pastatype som passer hele familien.

30398
Filini båndpasta (2 mm) 250g, Aldo

En smule bredere pasta som etter vår oppfatning er godt egnet sammen med hjerteskjell, evt vongole om du skulle ha tilgang på det.

30174
Lenker
Min side