Pasta
Hver eneste Italienske region har sine egne tradisjonelle pastaretter. I Piemonte får du små fylte pastaputer: Ravioli plin og tørket pasta med trøffel, i Emilia. I Emilia Romagna koker de sin ragu i timevis før den vendes med tagliatellen, i Toscana er raguen til pappardellen kokt på villsvin, i Liguria får selvfølgelig rørene med penne en solid dose pesto Genovese. Langs kysten på begge sider av støvelskaftet serverer de sin spagetti med vongole og på Sicilia må du absolutte prøve linguine con frutti di mare.
Det italienske pastamangfoldet er stort og vi har forsøkt å favne det som best vi kan med kvalitetsprodusenter fra Piemonte, Emilia Romagna, Marche, Abruzzo og Campagna.
Vi jobber med superprodusentene La Pasta i Aldo og Pastificio dei Campi i tillegg til Andalini, Don Antonio og trøffelpasta fra Tartuflanghe. Dere skal kunne finne det meste av formater i vårt lagerførte utvalg men har dere helt spesielle ønsker så er det bare å kontakte oss. Alle produsentene våre lager selvsagt flere format enn vi lagerfører.