Sopp
Sammen med sin kone Marina har Emilio Oliveri de siste 20 årene utviklet «Olivieri» til å bli en foregangsbedrift i foredling av sopp og grønnsaker. Råvarene bearbeides når de er på sitt beste med et eneste mål: å bevare de ulike vekstenes unike kvaliteter. I tillegg vektlegger de å opprettholde en kort forsyningskjede der nærprodusert er et stadig tilbakevendende credo. Kjernen i dette arbeidet er å bevare de ulike råvarenes unike karaktertrekk og til en hver tid videreutvikle produktene.
Oliveri har en liten dedikert stab med ansatte og mesteparten av produksjonen gjøres manuelt. Der det er hensiktsmessig, og selvfølgelig ikke påvirker kvaliteten, benytter de produksjonsutstyr som bidrar til en bedre foredling. Dette arbeidet har høstet mange godord fra matskribenter både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. De har også mottatt regionens høythengende annerkjennelse «Piedmont Artisanal Excellence award»