Nøye utvalgte lår av lam som har beitet på Jæren. Saltes og henges til modning på loftet i Verksgata. Her sitter smaken i veggene, og resultatet er en fantastisk smak!
Idsøe har valgt Fjellam fra Ryfylke som råvare til dette svært populære produktet. Lammet saltes og tørkes i de tradisjonsrike lokalene i Verksgaten, Stavanger sentrum.
Er det en ting Albert er skikkelig flink til, så er det å lage pinnekjøtt.
Mye av jobben er i sortering av lammesider, og sørge for at lammesidene har en jevn fordeling av kjøtt og fett.
Er det en ting Albert er skikkelig flink til, så er det å lage pinnekjøtt. Røykes med spon av bøk.
Mye av jobben er i sortering av lammesider, og sørge for at lammesidene har en jevn fordeling av kjøtt og fett.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.