Strattu di pomodoro er de Sicilianske bestemødrenes metode å konserver og forsterke den gode tomatsmaken. Dette er et unikt produkt fjernt fra det som selges som tomatpuré. Noen har forsøkt å kopiere dette på industrielt vis uten å lykkes nevneverdig. Pianogrillo derimot gjør det på gamlemåten. Den har den dype aromaen av en saus som har kokt sakte i timevis. Den har en tett, kremet tekstur og den suverene smaken av tomater tørket i den sicilianske solen - en lett salt, søt smak med en kraftig umami-punch som vekker smaksløkene dine. Mange av kokkevennene våre forteller oss at dette er den beste tomatpureen de noen gang har prøvd. Tilsett en liten mengde til sauser, eller fordel over stekt kjøtt eller kjøttkake, eller andre steder du ønsker å trekke opp tomatsmaken!
Ketchupen fra Hoff er laget på ferske tomater fra Hanasand Gård, og de bruker overskuddstomater i produksjonen noe som bidrar til å minske matsvinnet.
Den er mild på smak men med et litt sprekere krydderpreg enn "vanlig butikk-ketchup".
Søt og syrlig og med den gode smaken av modne tomater. Dette er et ekte håndverksprodukt, laget på norske råvarer.
Casina Rossas sauser lages slik familien har foredlet sine avlinger gjennom generasjoner. Familieoppskriftene er grunnlaget for unike sauser med kun naturlige ingredienser og smaker.
Dette er en mer tradisjonell tomatsaus og kan sammenlignes med andre pomodoro passata på markedet. Dog med en mer utpreget smak preget av kysset fra den stekende Sicilianske solen og det vulkanske jordsmonnet. Bruker du den til din neste porsjon med ragu vil både du og dine gjester bli enda mer fornøyde enn vanlig av resultatet etter ditt komfyrarbeide.
Passata er en saus laget av flådde pelatitomater hvor frøene er fjernet. En nydelig tomatbase uten tilsatt vann. Denne versjonen er laget på gule tomater og er super som base for din egen pasta- og pizza saus og eller andre retter der oppskrifter ber om en ren og rik smak av tomat.
Glasset inneholder kun de beste tomatene som gjennom en langsom tørkeprosess har økt smaken og forsterket umamieffekten. Bruk de finsnittet neste gang du skal lage pastasalat, bake tomatbrød eller lage verdens beste tunfiskrøre med hakket soltørket tomat, tunfisk fra Armatore, kapers fra Pantelleria, majones og friskpresset sitron fra Amalfi.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.