Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Kokt Skinke

Visning
Dansk Ribberull med løk hel, Idsøe

Ribberull laget på kvalitetsgris fra Prima Jæren! Salt, pepper og en god dose løk gjør dette pålegget til en fulltreffer. Bør kombineres med en skikkelig god sennep!

22215
Porchetta Arrosto (IGP Porchetta Ariccia), Edizioni Franchi

Stekt porchetta med god ren smak av rosmarin. Perfekt til sandwich!

20168
Porchetta hel, Idsøe

Porchetta er utbeinet, rullet og oppbundet ribbe fylt med krydder og urter. Denne er ferdig tilberedt og skjæres som pålegg.

22170
Pragerskinke Urøkt hel, Idsøe

Pragerskinke regnes av mange som noe av det beste man legge på skiva.

22195
Prosciutto Arrosto 100g, Viani

Prosciutto Arrosto 100g, Viani En absolutt favoritt, enten alene eller på nybakt landbrød med en liten skje aioli.

20217
Prosciutto Cotto Don Abbondio - kokt skinke, Edizioni Franchi

En nydelig italiensk kokt skinke.

20143
Roasted Culatello (kokt Culatello Bonni), Viani

Kokt skinke med en god dose rosmarin.

20065
Stavangerskinke hel, Idsøe

Stavangerskinke er laget på rent svinelår, saltet og røykt. Som gammel tradisjon har denne skinka rett til å bruke Stavanger kommunes byvåpen som stempel.

22026
Lenker
Min side