Duften av sommer, sol, Liguria – og bestemor:
PESTO FRESCO CON BASILICO GENOVESE D.O.P fra Anfosso
Liguriansk basilikum regnes som noe av det beste som kan fremskaffes av denne urtenes primadonna. Den verdsettes for sin milde og elegante smak og avlange tynne blader. De som dyrker DOP utgaven av urten sørger for at den ikke vokser for raskt og unngår for mye sol.
Etter at bladene er knust med salt, pinjekjerner, hvitløk og tilsatt finrevet parmeggiano reggiano spes den til perfeksjon med Ligurias flyttende gull; Olio extra vergine di olive Taggiasche.
De av oss som lengter etter igjen å kunne oppleve autentisk Italiensk mat og drikke i opphavslandet kan dempe den mest intense lengselen med å nyte de konserverte og konsentrerte smakene på beste og enkleste vis.
Prøv den med Mortadella, Prosciutto di Parma eller Salame finocchiona på foccaciaen, som «topping» på din suppa di pomodoro, til grillet kjøtt eller fisk, men kanskje aller helst med nykokt Trofie fra Pastificio dei Campi.
40524 Pesto Fresco alla Genovese Fersk 160gr glass
40525 Pesto Fresco alla Genovese Fersk 2kilos spann - kilopris (skaffeva