Godt egnet til alt fra grilla kjøtt til verdens enkleste og mest geniale Spagetti al aglio e pepperoncino. Svett løvtynne skiver med fersk hvitløk og tørket pepperoncino i oljen på medium varme mens du koker spagettien til litt under al dente. Ha pastaen over i oljen bland godt og øs over et par øser med pastavannet og kok pasten ferdig. Server med rikelig med persille og finrevet parmesan.
Brorparten av de aromatiserte oljene som er å få kjøpt er olivenolje som tilføres en smak med tørket chili, urter og smaksessenser, men når folkene på Muraglia bestemte seg for å lage aromatiserte oljer gikk de i en helt annen retning. De bestemte seg for å få til full integrasjon helt fra olivenfrukten og den ønskede smaken skulle forenes. Enten det er IGP Sitron fra Rocca Imperiale, basilikum fra Genova eller lokal peperoncino blandes de i ønsket menge med nyhøstet oliven og presses sammen. Oljen fra olivenene og smakene fra de andre råvarene forenes fra starten av i denne alkymistiske prosessen der Muraglias gode oliven forenes med aromaen fra de beste råvarene.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Antall per Kolli | 6.0 |
Nettovekt | 200.0 Gram |
GTIN | N/A |