Denne eddiken er dedikert til han som i sin tid sørget for å nedtegne og offentligjøre oppskriften på balsamico i 1863. Her går smakene i retning av plommesyltetøy og røde frukter med et hint av honning og vanilje. Solid viskositet og vedvarende sødme i perfekt balanse med syren. Lages på most av soltørkede druer og lagret vineddik. Lagres på en rekke av gamle balsamicofat for å tilføre den ønskede rikheten.
Serveringstips: Fersk fylt pasta, gode møre stykker med bistecca, myke rike oster, frisk frukt eller som et frisk kompliment til desserten.
De 5 IGP Balsamicoene kommer alle i den såkalte champagnotto flasken på 250ml, og antall medaljer på etiketten indikerer søthetsnivået i tråd med Balsamico di Modena IGP reglementet. Reglementet til produksjon av IGP Balsamico-er er ikke like strengt som for DOP Balsamico-ene men Giustis unike produksjonsmetoder garanterer for topp produkt:
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 12 |
Nettovekt | 250 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | N/A |