Beurre au sel des Alpes 250g smør (kilopris), Mons
Forpakningsinfo: 0.25 KG per STK
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
Disse ostene kan bestilles hver mandag før kl 12 for levering tirsdag 14 dager etter.
Ta kontakt med Oslo eller Stavanger kontoret for bestilling.
Dette er et smør laget på den samme melken som gir det berømte fjærkreet i Bresse sin karakteristiske smak!
Folkene på Etrez er dedikerte smørmakere som arbeider målbevist for at deres Beurre sel des alpes skal bli et eget AOC.
Etter at fløten er separert piskes den forsiktig til ønsket smørkonsistens og modnes før fuktigheten fjernes ved manuelt pressing. Saltkrystallene tilsettes for hånd og gir en unik smak og tekstur til det gylne smøret.
Saltet som benyttes kommer fra gruvene i Bex i Sveits. Dette er saltforekomster dannet for 200 millioner år siden – uberørt av en hver form for forurensing og påvirkning av miljøgifter.
Purister spiser det gjerne som en god ostebit. Kanskje i feiteste laget for folk flest… Vi anbefaler det mer enn gjerne i små biter på nykokte grønnsaker. En sikker vinner på asparges. Fisk og skalldyr vil garantert ha godt av en liten dose. Men kanskje det aller beste er et godt lag på lunt nybakt brød eller toast.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Frankrike |
Melk | Ku |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 14 Dager |
Antall per Kolli | 12 |
Nettovekt | 250 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |