Bresaola Punta D´Anca IGP, Edizioni Franchi
Varenummer: 20111
Salgsenhet: STKForpakningsinfo: 3 KG per STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt
Saltet og lufttørket storfekjøtt av beste kvalitet. Nydelig som forrett og snacks. Produktet er IGP sertifisert noe som betyr det må produseres i Valtellina området nord i Lombardia.
Det er først og fremst i Italias nordligste regioner at de har tradisjon for å salte og lufttørke storfekjøtt. Møre låstykker bindes opp og tørrsaltes før de tørkes i naturlig klima i ca 6 måneder, avhengig av størrelsen på muskelen.
Bresaola skives tynt og serveres med f eks rucola, ristede pinjekjerner og parmesanflak.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Storfe |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 6 |
Nettovekt | 3000 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |