Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Brisling No. 1 100g - røykt. Med "lyng" og kamille, Fangst

Varenummer: 42025
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
ekskl. mva.

Østersjøbrisling lettrøykt og krydret med lyng og kamille.

Brisling No. 2 100g - røykt. Lagt på kaldpresset rapsolje, Fangst

Østersjøbrisling lettrøykt på rapsolje.

42026
Brisling No. 4 100g - tørket og lettsaltet. Lagt på kaldpresset rapsolje, Fangst

Østersjøbrisling, letttørket og lettsaltet. Krydret med allehånde og nellik.

42027

Små lekre Østersjøbrislinger lettrøykes med bøkeflis og legges for hånd i boksen før de får selskap av kaldpresset rapsolje fra Bornholm krydres med lyng og kamille.

Inspirasjon

Det er ingen ting i veien for å spise FANGST produktene rett fra Boksen, men om man ønsker å gjøre litt mer ut av det så kan du la deg inspirere av rettene kreert av den danske kokken Mikkel Karstad kjent for sine mange kokebøker og som en pådriver i utviklingen av «det nordiske kjøkken».

FANGST Brisling No. 1 or 2 med rug – egg og grønt

Serveringsforslag:
En skive ristet dansk rugbrød evt med smør eller ribbefett
Lettrøkt Østersjøbrisling fra Fangst (No.1 eller2)
Tynne skiver med reddiker og rødløk. Rå eggeplomme
Finsnittet gressløk og erteskudd
Legg brislingen på brødet, deretter reddikskiver og løkringer. Rå eggeplomme i en av løkringene og pynte med gressløk og erteskudd.

Brisling med erter og landbrød

FANGST Brisling No. 1 or 2
1 skivet grillet lyst landbrød
1 pose av de beste frosne ertene
Litt olivenolje (Gjerne O-Med Arbequina) eller oljen fra boksen.
Finrevet fersk hvitløk (ca 1/2 ts)
Sitron, salt og pepper
Reddik skåret i små båter
Kok ertene og kjør dem til en litt grov puré med olje og hvitløk. Smak til med sitron, salt og pepper. Smør landbrødskiven med et raust lag med ertepuré, legg på brislingen og pynt med reddiker.

 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Danmark
Antall per Kolli 10
Nettovekt 100 Gram
Horeca Nei
GTIN N/A
Lenker
Min side