Colatura di Alici Riserva (fermentert ansjosekstrakt) 50ml, Armatore
Antall per kolli: 12
Minste antall: 1
Ansjosekstrakt og salt basert på en mange hundreårig oppskrift og tradisjon. Ansjosen renses og legge i kastanjefat få timer etter den har blitt fanget i noten. Modning tar vanligvis fra 18-30 måneder. Ekstrakten beholder sin potente smak i minst 2 år etter den er tappet på flaske. En fantastisk smaksforstreker til supper, tomatsauser, fiskeretter, tartar – både fisk og kjøtt, pastaretter med skjell og skalldyr og selvfølgelig for å runde av den tett på perfekte sausen du skal ha til dagens fiskerett.
Se hvordan det lages: ARMATORE / 4ROTTE (@armatorecetara) • Instagram-bilder og -videoer
Armatore har sitt hovedsete i Cetara og er en av de fremste virksomhetene hva angår både fiske og foredling. Dette sier ikke så rent lite i og med at vi her snakker om byen som regnes for å ha de aller beste ansjos- og tunfiskkonserver. Bedriften ble etablert av fjerde generasjon fiskere som ønsket å sikre bærekraftig fiske og å bidra til at de lokale tradisjonene ble holdt i hevd og foredlet med tanke på framtiden.
Armatore har sin egen flåte med fartøyer som kun driver line- og notfangst slik man har gjort det i generasjoner. Virksomhetens kjerneverdi er respekten for havets økosystem. Dette er en historie om lidenskap, respekt og engasjement for havet. Armatore tror på en bærekraftig fiskepraksis: flåten tar bare det den trenger fra havet, og vurderer alle ressursene som et felles gode de er satt til å forvalte for framtidige generasjoner med Cetara fiskere og foredlingsbedrifter.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Antall per Kolli | 12.0 |
Nettovekt | 50.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |