Sicilia regnes som en av Italias viktigste øko- gastronomiske regioner. I en årrekke har vi formidlet øyens unike råvarer med olje og tomatprodukter fra Pianogrillo, kapers fra Pantelleria, oliven og oster fra små produsenter spredd ut over øyen. Vi har lenge ønsket å by på enda mer. Da vi smakte olivenoljene fra familien Rallo sitt kjente selskap Donnafugata visste vi at vi hadde funnet den rette leverandøren til å utvide vårt sortiment fra Sicilia.
Etter at Rallo familien hadde drevet med vinproduksjon i 5 generasjoner tok Giacomo Rallo det et hakk videre og etablerte «Donnafugata» i 1988. Bærekraft og terroir er sentrale verdier som preger hele Donnafugatas portefølje. Vinene deres har fått stor internasjonal oppmerksomhet og annerkjennelse. Under ledelse av Gabriella Anca Rallo har de stått i frontlinjen for den sicilianske vinrevolusjonen. Deres to barn José og Antonio har nå sentrale roller i Donnafugata som henholdsvis markedsansvarlig og direktør for landbruk og drift.