Toast med snegler i hvitløk og stekt paprika
Forrett til 2 personer
2 bokser ”Butter& Garlic”
1 liten bunt kruspersille
1 stor spiss paprika – delt, renset og kuttet i terninger
2 store fedd fersk hvitløk
4 ss grovhakkede friterte mandler fra Almondelli
4 ss pernod eller annen pastis til flambering
25 smør
Gressløk til pynt og fire skiver landbrød ristet i olivenolje.
4 skiver daggammelt landbrød
Olivenolje
Tilberedning
Varm litt olivenolje i en panne på medium varme og tilsett paprikaterningene. Når paprikaen er myk river du over hvitløksfeddene med et microplan og tilsetter det grovhakkede mandlene.
Tilsett boksene med snegler og sausen fra boksen og la det surre sammen i et par minutter.
Skru opp varmen og hell på spriten tenn på når spriten er varm og flamberer moroa.
Når flammene har lagt seg tilsetter du smør og persille.
Server på ristet landbrød og pynt med finsnittet gressløk.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Danmark |
Antall per Kolli | 10.0 |
Nettovekt | 110.0 Gram |
GTIN | N/A |