N Duja 500g, Edizioni Franchi
Forpakningsinfo: 0.45 KG per STK
Antall per kolli: 10
Minste antall: 1
Nduja (n’duja), uttales "ndoia" er laget av svinefett, urter og chili fra Calabria, som gir den distinkte røde fargen.
Ndujas opprinnelse er en Calabresisk spesialitet og man antar at den først ble laget i byen Tropea. Kjøttet males sammen med små pepperoncino "grisetryne-chili" og smakes til med urter og salt. Etter å ha blitt stoppet i storfetarm henges de til tørk i et døgn og deretter røyk i 5-6 dager. Dette er forsiktig kaldrøyking som gir en behagelig aroma og bidrar til kompleksiteten. N'duja har blitt "everybodys darling" som pizzatopping, men vi anbefaler sterkt teste det sammen med sjømat - som f eks store villreker, eller i sofrittoene når du sakl lage en risotto frutta di mare.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 10 |
Nettovekt | 450 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |