Har du lyst til å teste den perfekte pastaen til den perfekte raguoppskriften, anbefaler jeg gjerne Heston Blumenthal sin oppskrift. Selvfølgelig tar det tid, men det er verdt hvert et sekund.
Men har du lyst til å prøve noen mer marint kan jeg anbefale deg følgende enkle operasjon. Kok pastaen neste ferdig, men spar litt «koketid» til en runde i sausen. Finsnitt en stor purre, kun det hvite, evt litt av det lyse grønne. Varm 1 ss olivenolje og la purren surre til den blir blank. Slå på tørr hvitvin til det dekker og kok til nesten all væsken er borte og purren mør. Vend inn pastaen og varm i 30 sekunder før du vender inn løvtynne skiver med laksefilet (for eksempel Frøya) og en neve med finhakket persille blandet med estragon. Server med litt olivenolje, pepperkvern og sitron på bordet.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 12 |
Nettovekt | 250 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |