Med god tid og gode råvarer som de viktigste ingrediensene produserer Peters Yard noen av de beste kjeksene vi har smakt. At de i tillegg byr på en unik bakt surdeigschips som er et smaksrikt alternativt til tradisjonell fritert chips gjorde at vi uten å blunke rydda plass i sortimentet vårt.
Både kjeksen og chipsen starter med Peters Yards 45 år gamle surdeigskultur. Deretter fermenteres deigen i 16 timer før den bakes ut i små batcher. Håndarbeid hele veien og aldri noen shortcuts eller kunstige ingredienser. Resultatet er passe små kjeks og kjeks pakka med rik smak og perfekt tekstur.
Peters Yard er inspirert av den svenske knekkebrødtradisjonen og har fått starthjelp av noen av de beste knekkebrødbakerne fra den andre siden av kjølen. Både Peter Ljungquist, som har gitt navn til bedriften, og Sveriges surdeigskonge Jan Hedh har vært viktige støttespillere og inspiratorer i etableringer av Peter Yard. Begge disse svenskene var også sentrale i etableringen av Olof Viktors!