Dette er ovalt håndkjevlet, tynt knekkebrød med surdeig. Godt tilbehør til ost, men prøv det gjerne med smør til sild og annet det er naturlig å servere med flatbrø.
Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Inneholder steinmalt speltmel, tørket fiken og økologisk melk. Knasende sprøtt underlag for en rik blåmuggost.
Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Bakt med rugmel fra Shipton Mill og farget sorte med trekullpulver. Knasende sprøtt underlag for myke oster eller som en forførerisk sort base for en kanape til cocktailselskapet.
Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Den originale surdeigskjeksen bakt med mel fra Shipton Mill og økologisk melk. Knasende sprøtt underlag for din favoritt ost.
En miks pakke som inneholder tre individuelt pakkede kjekstyper: Sourdough Crackers Original, Rye & Charcoal Sourdough Crackers og Seeded Wholegrain Sourdough Crackers. Det ultimate valget når du skal samle gode venner til god ost.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.