Salame Abruzzo, Edizioni Franchi
Forpakningsinfo: 0.33 KG per STK
Antall per kolli: 40
Minste antall: 1
En velsmakende salami som produseres primært I områdene rundt byen Lanciano, Abruzzo.
I byarkivet til den Abrusesiske byen Lanciano finner man dokumenter som inneholder pølseoppskrifter tilbake til slutten av 1500 tallet. Den dag i dag produseres det salamier basert på denne oppskriftet i og rundt Lanciano.
Etter å ha modnet kjøttet I to dager renskjæres det for sener, hinner og mykt fett. Den ferdige, middels grove farsen består av 70% kjøttavskjær fra skulder, bog, rygg og skinke og 30% fett. Pølsene henges fra 25 til 180 dager avhengig av størrelsen. Riccardos utvalgte har form som en liten Spinata (flat salami) pølse krydret med blant annet svart og hvit pepper.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 40.0 |
Nettovekt | 330.0 Gram |
Horeca | Ja |
EPD Nummer | 5748785 |
GTIN | N/A |