Salame Ventricina, Edizioni Franchi
Forpakningsinfo: 2.6 KG per STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 1
En tradisjonell oppskrift fra grenseområdene mellom Abruzzo og Molise. Smaksbildet er fin balanse mellom sødme fra paprikapulveret og klassisk smak skarp chili.
Vi ba Riccardo om å skaffe oss den beste Ventricinaen han kunne skaffe, og mye tyder på at han har gjort akkurat det.
Pølsen er forholdsvis fersk og veier fra 2,5 til 3 kg. Den har den karakteristiske rødlige fargen og smaken av god pepperoncino som brukes for å smake til den grove farsen. Før den stappes i tram grøppes den krydra farsen med store faste spekkbiter.
Dette er en favoritt for mange pizzaioli-er når de skal by på en pizza piccante.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 6 |
Nettovekt | 2600 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |