Gran Crudo di San Daniele DOP beinfri, Edizione Franchi
Forpakningsinfo: 8.5 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Pris pr STK er basert på en statisk gjennomsnittsvekt.
Vekten oppgis i forpakningsinfo over.
Faktura vil alltid reflektere korrekt vekt og pris.
Produksjonen av San Daniele skjer i Udineprovinsen (Friuli) med byen San Daniele som kjerneområde for produksjonen. Skinkene hentes fra 10 regioner i nord- og sentral Italia, hvorav nesten 50% fra Lombardia. Alle gårdene er forhåndsgodkjent og kontrolleres i henhold til regelverket for genetisk opphav og foring.
Edizioni Riccardo Franchi: Utvalgt kvalitet
Etter å ha brukt hele sitt voksne liv i familiebedriften bestemte Riccardo Franchi seg for å prøve noe nytt. Det ”nye” er egentlig akkurat det samme som han alltid har drevet med, nemlig å sørge for at kresne kunder får god spekemat. Han har gått fra å være produsent til en utrettlig jakt på det beste som kan skaffes av italienske pølser, skinker og beslektede produkter.
Matcompaniet har hatt familien Franchi som nære venner og viktig leverandør siden starten, og det vil vi fortsette med. Men nå handler vi i tillegg med ”Edizioni Riccardo Franchi”. Det er nettopp Riccardos bakgrunn som produsent som gjør han til en unik oppkjøper. Han kjenner kundenes behov og kan tilpasse produktene til ulike markedene han satser på. I tillegg har han oversikt over det meste som rører seg i mangfoldet av skinker og pølser i Italia. Han vet hva som er verdt å bruke tid på, og skaffer oss det beste markedet kan tilby.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 1 |
Nettovekt | 8500 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |