Disse produktene bestiller vi inn per ordre. En må derfor beregne ca 4 dager levering.
Vekten er basert på snittvekt og faktura vil alltid vise korrekt.
Produksjonsprosessen starter samme dag som laksen tas opp fra sjøen. Fisken tørrsaltes, deretter spyles saltet av. Fileten beinplukkes før det tilsettes en blanding av pepper og paprikakrydder. Etter tørking røykes den med einer og bøkespon. Deretter vakuumpakkes og veies laksen opp til kunden.
Mikals Laks AS ble etablert 5. april 2000. Vi er et familieeid røykeri som produserer røykt og gravet laks av høy kvalitet til matbevisste kunder. Familien har lange tradisjoner innen fiske, fiskeindustri og bearbeiding av fisk. Det legges stor vekt på sporbarhet i alle ledd fra egg til bord. Det benyttes kun råvarer av høyeste kvalitet som sammen med naturlige råstoff som einer, bøkespon, havsalt og sukker gir et gourmetprodukt.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Norge |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 4 Dager |
Antall per Kolli | 1.0 |
Nettovekt | 350.0 Gram |
GTIN | N/A |