Alici sotto sale (ansjos på salt) 215g, Armatore
Antall per kolli: 12
Minste antall: 6
Armatore håndsorterer ansjosen som skal få æren av å havne i bedriftens bokser. Fisken legges med salt i kastanjefat og modnes i ca 8 måneder. Når de er ferdig modnet fjernes det opprinnelig saltet før de får en ny dose havsalt og legges på glass.
Armatore har sitt hovedsete i Cetara og er en av de fremste virksomhetene hva angår både fiske og foredling. Dette sier ikke så rent lite i og med at vi her snakker om byen som regnes for å ha de aller beste ansjos- og tunfiskkonserver. Bedriften ble etablert av fjerde generasjon fiskere som ønsket å sikre bærekraftig fiske og å bidra til at de lokale tradisjonene ble holdt i hevd og foredlet med tanke på framtiden.
Armatore har sin egen flåte med fartøyer som kun driver line- og notfangst slik man har gjort det i generasjoner. Virksomhetens kjerneverdi er respekten for havets økosystem. Dette er en historie om lidenskap, respekt og engasjement for havet. Armatore tror på en bærekraftig fiskepraksis: flåten tar bare det den trenger fra havet, og vurderer alle ressursene som et felles gode de er satt til å forvalte for framtidige generasjoner med Cetara fiskere og foredlingsbedrifter.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Antall per Kolli | 12.0 |
Nettovekt | 215.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |