Fersk ansjosfilet, som i utgangspunktet har et brunfarget kjøtt, blir renset, avskalert og lagt med salt og vann i 3 timer og eddik i 6 timer kjølig. Filetene blir sakte hvite når eddiken reagerer med fisken. Når de har gått gjennom denne prosessen, og væsken er drenert, krydres de med hakket hvitløk, olivenolje og persille.
Armatore håndsorterer ansjosen som skal få æren av å havne i bedriftens bokser. Fisken legges med salt i kastanje fat og modnes i ca 8 måneder. Deretter hånd renses og fileteres de og legges på boks med olivenolje. Disse ansjosene har en unik balanse mellom den friske saltsmaken, naturlig sødme og en umamirik nøtteaktig karakter. Nyt som de er rett fra boksen, finhakket med litt persille og zest fra Amalfisitron til bisteccaen eller som topping på grillede margben.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.