Boquerones en Vinagre 120g - hvit ansjos i eddik og salt, Vegajardin
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Fersk ansjosfilet, som i utgangspunktet har et brunfarget kjøtt, blir renset, avskalert og lagt med salt og vann i 3 timer og eddik i 6 timer kjølig. Filetene blir sakte hvite når eddiken reagerer med fisken. Når de har gått gjennom denne prosessen, og væsken er drenert, krydres de med hakket hvitløk, olivenolje og persille.
Boquerones en Vinagre 120g - hvit ansjos i eddik og salt
Ferske ansjosfilet, som i utgangspunktet har et brunfarget kjøtt, blir renset, avskalert og lagt med salt og vann i 3 timer og eddik i 6 timer kjølig. Filetene blir sakte hvite når eddiken reagerer med fisken. Når de har gått gjennom denne prosessen, og væsken er drenert, krydres de med hakket hvitløk, olivenolje og persille. De serveres kaldt med øl, i stedet for vin, siden de allerede inneholder eddik.
Retten er veldig populær som en tapas i Spania, servert på restauranter og barer, spesielt i de varmeste sommermånedene. De er pyntet med kapers eller oliven og ledsaget av potetgull. Den tilberedte fisken kan kjøpes kommersielt (renset, utbenet, med eddik), og krever bare ekstra hvitløk og persille.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Spania |
Drenert vekt | 100 Gram |
Antall per Kolli | 1 |
Nettovekt | 120 Gram |
GTIN | N/A |