Caponata con Olive Taggiasche 280g, Anfosso
Antall per kolli: 12
Minste antall: 12
Caponata er klassisk siciliansk grønnsakstuing som serveres både varm og kald. Hovedingrediensen er aubergine som varmebehandles med tomat, løk, kapers, sukker, salt og vineddik. Når konsistensen er slik den ønskes tilsetter Anfosso rikelig med steinfrie taggiasche oliven og olje presset på samme type oliven. En smaksbombe konservert på de karakteristiske Anfosso glassene.
Caponata fungerer godt som en selvstendig varm lunsjrett – eventuelt med nykokt pasta om du vil øke metningsverdien. Et must til grilleretter enten det er kjøtt eller fisk som skal serveres. Den egner seg også svært godt kaldt på daggammelt landbrød stekt med olivenolje og gnidd inn med hvitløk – helt enkelt en bruschetta di Caponata
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 12.0 |
Nettovekt | 280.0 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | N/A |