Castelmagno DOP della Montagna, Guffanti
Forpakningsinfo: 4 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Castelmagno er en kraftig ost laget med rå kumelk. Ostemassen er strågul, kompakt og kornete, med flekkvis marmorering. Dens sterke smak med lette toner av stall og sterke hint av penicillus passer godt til fyldige og lagrede rødviner og søte viner.
Produsert eksklusivt i det begrensede området av Val Grana som omfatter de tre kommunene Castelmagno, Pradleves og Monterosso Grana. Dens DOC-status ble tildelt i 1982. Alpebeiteproduksjonen er begrenset til én enkelt ostemaker som samrabeider med Luigi Guffanti og som gjør at vi kan tilby denne perlen av en ost.
Det er utallige etterligninger i de omkringliggende landsbyene og dalene som ofte bærer navn som henspiller på eller ligner på "Castelmagno". Dessverre er den nåværende trenden å selge den mens den fortsatt er veldig fersk og ikke marmorert, selv om det først er etter lagring på minst seks måneder at denne fantastiske osten virkelig avslører sine eksepsjonelle kvaliteter.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Råmelk |
Bestillingsvare | Ja |
Estimert Leveringstid | 9 Dager |
Antall per Kolli | 1 |
Nettovekt | 4000 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | N/A |