Salsa di Pomodoro Ciliegino (Cherrytomat saus) 330ml, Pianogrillo
Antall per kolli: 12
Minste antall: 1
Kanskje den beste “ferdigsausen” av tomat som finns på markedet. Den naturlige sødmen fra de sicilianske cherrytomatene gjør at Pianogrillo kun behøver å tilsette salt fra Trapani, basilikum og olivenolje fra gården. Etter at herligheten er blandet og silt tappes den på brune «bjørnunger» (Korthalsa ølflakser) og korkes. Sørg for å ha noen flasker på lur i spiskammeret. Da kan du lett lage saus til pasta al pomodoro mens pastaen syder i kokevannet.
De utrolig søte cherrytomatene som brukes i denne salsa di pomodoro ciliegino, dyrkes på landsbygda i Ragusa, sørøst på Sicilia.
Ønsker du å starte helga med en deilig og spicy Bloody Mary er du langt på vei til helgelykken allerede i det øyeblikk du jekker opp korken:
Bloody Mary
10 cl, eller nok til fylle glasset med cherry tomato sauce fra Pianogrillo
4 cl vodka
1 cl friskpresset juice fra Sicilanske sitroner
6-10 dråper Midsummer Hotsauce
10 dråper Worcestershire sauce
En klype mortet svart pepper, gjerne rista i het stekepanne
En klype flaksalt
Ha alt i et stort glass med is og rør rundt.
Server med en skive sitron dysset med flaksalt.
Garner med en stengel stangselleri, gjerne skrellet så den gir litt smak til cocktailen. Avslutt med en cocktailpinne med et par cherrytomater og en gordaloliven.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Antall per Kolli | 12 |
Horeca | Nei |
GTIN | N/A |