Karamel Kompagniet ble grunnlagt med bakgrunn i en tilsvarende bokskatt, et arvestykke fra Anna Knightbridges mormor. Oppskriftene fra kokeboken utgitt i 1894, 110 år før Anna åpnet sin første butikk på Bornholm i 2004, kombinert med barndomsminner om duftene da mormoren fulgte de nevnte oppskriftene og smeltet sukker i kobbergryten lever videre i Annas sensoriske hukommelse og preger virksomheten. Selv om avstanden fra mormorens kjøkken i England til Bornholm er stor i distanse er nærheten og kjærligheten til de unike karamellene like tett og nært som den var den gang Anna spiste mormorens karameller «rett» fra grytene i England.
Med dette bakteppet er det lett å forstå Annas drivkraft. Karamel Kompagniet er grunnlagt for å skape nærvær gjennom smaksopplevelser. Hver eneste karamell skal være forbundet med en munnfull glede som avdekkes når den sakte smelter i munnen og lag på lag med smak frigjøres. Rene gode smaker som vitner om at man nyter et stykke solid kjøkkenhåndverk. Magien fra sukkeret smelter og karamellen dannes ved 160 grader og oppover til det ferdige smaksatte produktet er fintunet i over 20 år og er kvalitet tvers i igjennom.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Danmark |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 9.0 |
Nettovekt | 138.0 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | 5704389262039 |