Ytterskallet er fjernet så det kan kokes direkte uten bløtlegging. Velegnet til både varme og kalde retter som supper og salater.
Gradassi familiens “Azienda Gradassi” har i flere tiår kultivert 6 hektar med land der de dyrker linser og kikerter. De helt spesielle Castelluccio di Norcia linsene kjøper de fra kooperativer som tar seg av all dyrkingen av superlinsene som dyrkes på rundt 1500 moh.
Zuppa di Farro
- hovedrett til 4 – mellomrett til 6
300 g farro fra Gradassi
3 medium store fedd hvitløk
2 store gulrøtter - finkuttet
2 stengler stangselleri - finkuttet
1 liten persillerot – finkuttet
1 stor rødløk – finkuttet
1 ss finhakket rosmarin
3 ss olivenolje
1,5 l kyllingkraft
Salt og pepper
6 finstrimlede salvieblader, olivenolje og finrevet parmesan til servering.
Lag en sofritto på alle grønnsaken og varm dem på middels varme til alt er blankt og mørt. Tilsett speltgrynene og la de putre med i ca 2 minutter.
Tilsett kyllingkraften og kok til grynene er godt møre. Smak til med alt og pepper.
Server med finstrimlet salvie, ferskrevet parmesan og olivenolje på toppen av den varme suppen. Godt brød er et must!
TIPS: om du ønsker en tykkere suppe kan du koke borlottibønner godt møre ved siden av og kjøre dem glatte til puré med litt olje og montere dette i suppen like før servering.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Øvrige egenskaper | Økologisk |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 12.0 |
Nettovekt | 500.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | 8026277005564 |