Gabietout (Vache et Brebis), Mons
Forpakningsinfo: 3 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 1
Gabietout er en halvfast ost laget med både ku og geitemelk. Produseres i Pyreneene og modnes hos Mons.
Dette er en av osten som vår venn Gabriel Bachelet i sin tid stod bak. Den har fått navnet sitt fra en fjelltopp i nærheten og navnet hans.
Den er pasteurisert og er laget på en blanding av ku og fåremelk. Osten har en fin lys brunfarge og veier ca. 3 kg.
Den produseres fra november til juni og modnes og vaskes i 100 dager. Den er tilgjengelig fra februar til november.
Gabiétou er en favoritt på sandwicher, til pikniker, buffeer og som snacks.
Prøv gjerne med en god Bordeaux eller med en Madiran eller Côte du Rhône.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Frankrike |
Melk | Ku, Geit |
Øvrige egenskaper | Pasteurisert |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 1 |
Nettovekt | 3000 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |