Her har Ortoconserviera gjort et grep som gjør disse til noen av de beste kapersene på lake vi har smakt. Før de legges på glass pasteuriseres knoppene. Dette gjør at de kan legges på en mye mildere lake og fortsatt smaker mye kapers når du tar dem ut av glasset. Smaken av god kapers er tross alt bedre enn smaken av stram eddik lake, eller hva?
Etter å ha blitt konservert med salt vannes disse kapersene ut og legges på glass med lokal olivenolje. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk
Etter å ha blitt konservert med salt vannes disse kapersene ut og legges på glass med lokal olivenolje.
Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater, som pizzatopping og som garnityr til kjøtt og fisk
Dette er kapersbær, kanskje litt mindre enn de du er vant med, men desto mer smakfulle.
Deilig garnityr og tiltygg til afetati misti, i salater og på toast med geitost sammen med Nicchias Gulrot, sitron og appelsinmarmelade.
Sesjonen din har nå utløpt. Vennligst klikk "OK" for å oppdatere siden og unngå tap av eventuelle ikke-lagrede data. Dersom du var logget inn, må du nå logge inn på nytt.