Ketchup som er laget med tomater fra gården og smaker slik ketchup skal smake. Fyldig, balansert og helt uten snarveier. Når folk smaker den, kommer reaksjonen: “Jøss, er det mulig?” Ja, det er det. Dette er ketchup løftet til et helt nytt nivå. Enkelt, ærlig og ekstremt god.
La Baita & Galleano – Tradisjon fra høydene i Liguria
La Baita & Galleano er lokalisert i solrike åssider 700 meter over havet i Valle d’Arroscia over den Ligurianske rivieraen. Her dyrker de stedegne og typiske lokale råvarer som artisjokk, basilikum og de klassiske Taggiasca-olivener. De bratte åssidene gir en perfekt soleksponering og råvarer med rik smak kysset av solen.
Olivenene presses til olje av overlegen kvalitet, mens grønnsakene konserves med naturlige ingredienser basert på mamma Assuntas tradisjonelle oppskrifter. Alt produseres uten kjemiske tilsetningsstoffer der håndverksmessig nøyaktighet og respekt for råvaren er sentrale verdier.
Resultatet er rene og presise smaker med tydelig forankring i det Ligurianske kjøkken og terroir.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Italia |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 6.0 |
Nettovekt | 480.0 Gram |
Horeca | Nei |
GTIN | 8051773643125 |