Lardo Cusona di San Gimignano, Viani
Forpakningsinfo: 4 KG per STK
Antall per kolli: 3
Minste antall: 1
Viani sin Lardo variant med røtter fra området rundt middelalderbyen San Gimignano.
Lardo er ryggfett fra store italienske landsvin som krydres og legges lagvis i marmorkister for modning. Etter ca ett år har fettstykkene utviklet sin unike karakter og er klare for å bidra med sin gode smak til retter som trenger fett og sore doser umami. Lardo har et bredt anvedelsesområde. Sjøkreps og kamskjell pakket i løvtynne lardoskiver er en unik opplevelse. Magert kjøtt som fugl og viltfilet av ulike slag blir bare enda bedre når det dekkes med lardo under steking. Har du først laget en terrine med spekkbiter fra lardo er det vanskelig å la være det ved senere anledninger. Det er heller ikke ueffent å kle terrineformen med det samme spekket.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Kjøtt | Svin |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 3 |
Nettovekt | 4000 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |