Manitoba mel 25kg Tipo 0 Økologisk (kilopris), Molino Pasini
Varenummer: 30199
Salgsenhet: KGAntall per kolli: 25
Minste antall: 25
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt
Manitoba har et veldig høyt gluten, og har et veldig lavt protein nivå. Bruker man denne i deigen oppnår man en mykere deig, og den tåler høyere hydrering. "Tipo 0" Økologisk
Manitoba hvetemel kommer fra prærien i Canada. Det kalles “verdens beste hvetemel” av noen fordi det har et høyt innhold av protein og gluten som gir en elastisk deig det er lett å arbeide med.
Melet har en fremragende heveevne og er godt til langtidsheving. 0-melet brukes for eksempel til baking av brød, butterdeig, croissanter og pizza.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Italia |
Øvrige egenskaper | Økologisk |
Antall per Kolli | 25 |
Nettovekt | 25000 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |