Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Molino Pasini

Molino Pasini har kvernet mel i over 100 år, de har spesialisert seg i å produsere topp kvalitet til håndtverks bakerier, pizzeria og butikkmarkedet.
Den topp moderne møllen ligger i Cesole i Mantua provinsen. I fire generasjoner har de ikke bare tilpasset seg bransjen, men vist seg å være innovatører. De er den første møllen i Italia som har installert topp moderne hygiene systemer fra Bühler SIRIUS som forhindrer muggdannelse i melet. 
Kverning av korn og testing av styrke er noe av det viktigste for å sikre stabil og forutsigbar kvalitet for sluttbruker. 
Matcompaniet har i alle år vært en foretrukket partner til pizzeria i Norge, Molino Pasini sikrer grunnstammen i dette tilbudet. 
 

Visning
Verde mel 25kg Tipo 00 Pizzeria Line (kilopris), Molino Pasini

Dette melet er godkjent av registeret over godkjente leverandører av "True Neapolitan Pizza" ("Vera Pizza Napoletana")

30102
Verde mel 10kg Tipo 00 Pizzeria Line (kilopris), Molino Pasini

Dette melet er godkjent av registeret over godkjente leverandører av "True Neapolitan Pizza" ("Vera Pizza Napoletana")

30336
Arancio mel 25kg Tipo 00 Pizzeria Line, Molino Pasini

Høyt gluten og ikke for vanskelig å jobbe med. Gir en sprøere og seigere pizza. W 390/420  P/L 0.50/0.55

30220
Primitiva mel 300 Tipo 1 25kg (kilopris) , Molino Pasini

Primitivo type "1" laget ved maling av hele kornet.

30198
Il Maestro mel 25kg Tipo 1 Pizzeria Line (kilopris), Molino Pasini

Spesielt egnet for deiger satt i romtemperatur og med høyt væskenivå. W 300-400 P/L 0,55-0,60

30259
Økologisk Pizza Mel tipo 0 25kg (kilopris), Molino Pasini

Tipo 0 - Sterkt mel egnet for middels til lang hevetid. Gir en utrolig lett deig.

30237
Manitoba mel 25kg Tipo 0 Økologisk (kilopris), Molino Pasini

Manitoba har et veldig høyt gluten, og har et veldig lavt protein nivå. Bruker man denne i deigen oppnår man en mykere deig, og den tåler høyere hydrering. "Tipo 0" Økologisk

30199
Durum Frumento 25kg (kilopris), Molino Pasini

Semolina (semulegryn) kommer fra italiensk, og betyr semi-malt

30270
Pasta d Oro mel 25kg Tipo 00 Fresh Pasta Line (kilopris), Molino Pasini

Pasta d’Oro melet gjør at pasta opprettholder sin naturlige gule farge i mange dager uten å bli grå. Deigen blir grov og holder derfor bedre på sausen og tåler koking og dobbelt koking godt. Melet blander seg veldig godt med semulina.

30261
Madre Acida - tørket surdeig 1kg, Molino Pasini

En tørket surdeig. Helt super å bruke til brødbakst, og pizza. Blandingsforholdet er 2-3% av melets vekt.

30309
Lenker
Min side