Morbier AOP Lait Cru de Vache, Mons
Forpakningsinfo: 7 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 0,5
Morbier fra Mons er en Fermier utgave, her snakker vi en perfekt Morbier
Morbier er en fest av en hverdagsost. Har man smakt de mest industrielle utgavene av Morbier er det lett å forstå at den har fått et dårlig rykte. Smaker man derimot på Herves håndplukkede morbier skjønner man hvor kompleks og avstemt en perfekt morbier kan være. Mons handler med de minste produsentene og forfiner ostene i sine egne lagringsgrotter.
Osten har en gyllen organge skorpe som får litt grålig preg når den modnes. Ostemassen er gyllen / elfenbensfarget med en sort stripe midt i osten. teksturen er kremet til halvfast. Mild duft med klare kjellertoner og lett animalsk med noter av fermentering. Mild smak med frisk og syrlig smak som sitter i når det er de beste ostene du smaker på.
I glasset kan du med fordel ha fruktige hvite viner fra Jura eller Rôhne. Et glass god Belgisk Blond øl er heller ikke feil.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Frankrike |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Råmelk |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 1 |
Nettovekt | 7000 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |