Matcompaniet lanserer nå tre nye smaksatte oljer i Molinoserien
Dette er middelhavets smaker med tydelig forankring i lokalt dyrkede råvarer. Paula og Juan hos O-Med har jobbet mye med å alliere seg med de beste bøndene for de respektive ingrediensene. Det er ikke snakk om å kjøpe essenser, tørket aroma eller ta andre snarveier. Når frukten og urtene har optimal smak fraktes de til O-Med sin olivenpresse der de selv ekstraherer den eteriske oljen som smaksetter olivenoljen.
Smakene er klare og rene og man er aldri i tvil om at de lover det etiketten sier. Det er med andre ord bare å fylle opp kjøkkenskapet med disse tre oljene for å være rustet til sommerens enkle måltider med de beste råvarene.
Olivenolje med sitron 250ml, Molino
Her er det umulig å ikke nevne carpaccio av fisk, enten det er på havabbor eller kveite. Løvtynne fiskeskiver med noen dråper med O-Meds sitronolje gjør den gode fisken til det enkleste og beste du kan servere og innta som forrett. Alt av skalldyr blir bare enda bedre med denne oljen enten de er rå eller grillet. Som mandarinoljen vil den også passe godt som topping på iskrem eller en sitronsorbet. Grillet storfekjøtt eller et stykke nygrillet secreto, vil bli himmelsk godt med denne oljen.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Spania |
Antall per Kolli | 6 |
Nettovekt | 250 Gram |
GTIN | N/A |