Netasa som eier La Chinata – piementón ahumado, er en familiebedrift etablert i 1975. De samarbeider med utvalgte bønder i De la Vera området der den beste råvaren for røkt pulver på Piementon de Extramadura dyrkes. La Cinata kan tilby følgende styrkegrader og smaker på sitt ferdige produkt Søtlig, bittersøt og sterk. De har også en egen premium linje der kun den beste frukten benyttes. Vi lagerfører alle typene.
Selve innhøstingen av pepperfruktene skjer i oktober/ november. For å unngå transportskader og annet som påvirker kvaliteten på det endelige produktet, legges de innhøstede paprikaene umiddelbart til tørking. Tørking foregår ved at fruktene legges på rister over bål av eikeved. Gjennom forsiktig fyring i 15 dager får man en perfekt røkt og tørket paprika.
Etter dette tar La Chinata over jobben. De sorterer både på styrke og kvalitet og maler hver batch separat for å få et produkt som tilfredsstiller kravene til smak og stabil kvalitet.
I tillegg til den vanlige serien i 160gr og premiumserien i 70gr har vi også tatt inn hele pepperfrukter (25gr eske) samt storhusholdningsposer på 5 kilo for mer eller mindre profesjonelle pølsemakere.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Spania |
Antall per Kolli | 1.0 |
Nettovekt | 5000.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |