Når du åpner lokket på rømmeboksen, er det bare å ta inn over seg den elfenbensfargede tykke rømmen. Tar du deg tid til å lukte før du smaker kjenner du en deilig frisk syrlig melkelukt.
Rømmen er laget på lavpasteurisert syrnet og redusert fløte fra jerseyfe. Dette er det nærmeste du kommer «clotted cream» uten å dra til det britiske øyriket vest for oss. Et unikt produkt du lett blir avhengig av enten det er sammen med rørte villbringebær på nystekte vafler, på kokte nypoteter med litt gressløk, sammen med matjessild, nystekt fjellørret, for ikke å snakke om edel rogn fra stør eller sikløye. Her er det bare å ta for seg og heve smakene på det du måtte ønske.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | STK |
Opprinnelse | Norge |
Melk | Ku |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 6.0 |
Nettovekt | 250.0 Gram |
Horeca | Nei |
EPD Nummer | 6071807 |
GTIN | N/A |