Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Prosciutto Toscano DOP oppskåret 100g, Viani

Varenummer: 20220
Salgsenhet: STK
Antall per kolli: 8
Minste antall: 8
ekskl. mva.

Prosciutto Toscano DOP oppskåret 100g, Viani

Skinken må komme fra svin avlet i Toscana eller Italias midtre og nordlige regioner. Svinene skal ha en levende vekt på mellom 144 og 176 kilo.

Produksjonen kan kun foregå hos godkjente produsenter i Toscana. Etter ha blitt renskåret og trimmet tørrsaltes skinkene. Videre i prosessen gnis de også inn med pepper og lokale urter. Når skinkene er ferdige, etter minimum ett års lufttørking smøres kjøttsiden inn med fett og pepper for å forsegle kjøttet og forhindre uttørring.

Toscansk skinke er saltere enn sine "skinkefettere" fra San Daniele og Parma. Dette er en av grunnene til at man bruker mye mindre salt i brødet i Toscana enn i de nordlige regionene.

Vi kjøper våre Prosciutto Toscana fra familiebedriften Salumificio Vianni i San Gimignano 

Egenskaper
Salgsenhet STK
Opprinnelse Italia
Kjøtt Svin
Antall per Kolli 8.0
Nettovekt 100.0 Gram
GTIN N/A
Lenker
Min side