Raclette Lait Cru Økologisk, Mons
Forpakningsinfo: 6.0 KG per STK
Antall per kolli: 1
Minste antall: 0,5
En økologisk råmelks Raclette fra MonS. Fantastisk om man vil ha en klassisk fondue, eller om man trenger litt ekstra smak i ostesmørbrødet.
Raclette er en av de mest kjente "smelteostene" og har da også gitt sitt navn til den klassiske retten der man spiser smeltet ost med små agurker, sølvløk, nykokte poteter og spekemat. Dette er en rå melksost laget på kumelk fra Auvergne Rhône-Alpes. Racletten vi får fra MonS er fra småskala ysterier og skiller seg markert fra den industrielle utgaven av raclette. Etter den første lokale modningen fraktes raclette-hjulene til "MonS Caves – Tunnel de la Collonge" der de modnes i fra 60 til 120 dager.
Hvert ostehjul veier ca 6 kg og har en diameter på 35 cm. Osten lukter lett animalsk med klare kjellernoter. Smaksmessig er den smøraktig med antydning til både mandel og hasselnøtter sammen med litt fuktig høy.
Tørre og crispy hvitviner fra Savoie vil være en perfekt match til denne racletten.
Laiterie de la Cote Roannaise
MonS sitt eget meieri startet med produksjon av ferske og syrnede meieriprodukter. Produksjonen har blitt gradvis blitt utvidet til produksjon av ferske oster ystet på melk fra lokale bønder. Her står melken og terroiret i sentrum og produksjonen vektlegger naturlige produkter uten kunstige tilsetningsstoffer og fokus på fersk økologisk og rå ku- og geite-melk rett fra bonden og i ystekaret.
Etter ystingen flyttes ostene dirkete til modningsrommene i samme bygningskomplekset. Der videreforedles ostene før de sendes til kunder som vet å verdsette MonS’ unike yste- og modningsarbeid.
Egenskaper | |
---|---|
Salgsenhet | KG |
Opprinnelse | Frankrike |
Melk | Ku |
Øvrige egenskaper | Økologisk, Råmelk |
Bestillingsvare | Nei |
Antall per Kolli | 1.0 |
Nettovekt | 6000.0 Gram |
Horeca | Ja |
GTIN | N/A |