Skip to main content
Til toppen
Minimesse 2025 Hold av datoen! Torsdag 20. Mars

Robiola di Roccaverano DOP, Guffanti

Varenummer: 11147
Salgsenhet: STK
Forpakningsinfo: 0.2 KG per STK
Antall per kolli: 6
Minste antall: 6
ekskl. mva.
Pris i handlekurv er basert på en statisk gjennomsnittlig vekt. Faktura vil vise korrekt vekt

Robiola di Roccaverano DOP er en myk ost laget av rå, hel geitemelk, enten ren eller med et minimum av 50%, tilsatt hel kumelk eller sauemelk (maksimum 50%). Melken må komme fra geiter av rasene Roccaverano og Camosciata Alpina, samt deres kryssninger; fra sauer av rasen Pecora Delle Langhe; og fra kyr av rasene Piemontese og Bruna Alpina, samt deres kryssninger.

I området rundt Piedmont-kommunen Roccaverano i Langhe produseres en Robiola-ost av en blanding av geit- (minst 50%), sau- og kumelk. Denne varianten er kun tilgjengelig i vintermånedene når geitene nesten slutter å produsere melk. Dette er en variant som også er akseptert av PDO-reglene og er annerledes enn den tradisjonelle varianten som kun består av 100% geitemelk. Begge variantene har beskyttet opprinnelsesbetegnelse (DOP-status). Osten kan spises fersk, men smaken utvikler seg betydelig etter mer enn en måneds modning.g.

Egenskaper
Salgsenhet KG
Opprinnelse Italia
Melk Ku, Geit, Sau
Øvrige egenskaper Råmelk
Antall per Kolli 6.0
Nettovekt 200.0 Gram
Horeca Nei
GTIN N/A
Lenker
Min side